Brænder du for finansielt BtB salg?

Atradius forsikrer ca. 20% af hele Danmarks eksport, og vi gør det muligt for danske virksomheder at handle i hele verden.

 

Vil du være en del af et internationalt forsikringsselskab, som er markedsleder i Danmark?

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring med 100 års erfaring og en markedsandel på 60%. Vores kunder repræsenterer et bredt udsnit af dansk erhvervsliv lige fra C25 koncerner til den lille SMV virksomhed. Vi er en del af et globalt kreditforsikringsselskab med 3.700 medarbejdere i mere end 50 lande. I Danmark beskæftiger vi ca. 100 medarbejdere og har kontorer i Århus og København.

 

Vores lille, succesfulde team i Århus mangler en Senior Sales Manager, der:

 • Er passioneret og drevet af at skabe resultater
 • Kan planlægge og gennemføre møder på højt niveau i store danske virksomheder
 • Kan inddrage, koordinere og samarbejde med vores specialister i strategiske salgsprocesser
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • Har solid erfaring med salg af finansielle produkter

Din formelle uddannelse er muligvis på BA eller Master niveau, men det er nu vigtigere for os, at du har lysten og evnen til at sælge og præstere, hvilket du sikkert kan dokumentere gennem erfaring og gode referencer.

Hvis du motiveres af en hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at tilrettelægge din dag og dine indsatser, og hvis du er klar på en stejl læringskurve i tæt samarbejde med kolleger i København og resten af koncernen på tværs af landegrænser, så kan dette være det helt rigtige karrierespring for dig. 

 

Hvad kan du forvente?

 • Et usædvanligt hjælpsomt arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i at dele viden og information og dermed udvikler hinandens kompetencer
 • Høj fast løn og provision samt attraktive personalegoder og god pensionsordning
 • Vi har et særdeles godt ry i markedet og er kendt for høj faglig standard
 • Du bliver del af en international og professionel organisation, der arbejder med frihed under ansvar
 • Ordentlighed er del af vores grundlæggende DNA

 

Kan du se dig selv være del af en succesfuld international virksomhed?

Så ansøg via knappen! Nordic HR Manager Pia Steffens Frisk eller Salgsdirektør Torben Bruun kan kontaktes på 3326 5000 for yderligere info.

 

Bare til info, hvis du tænker: Hvad er kreditforsikring?

Kreditforsikring sikrer en virksomheds salg på kredit, hvis en kunde ikke er i stand til at betale. Hvis en virksomhed leverer varer eller tjenester i åben regning på kredit, og kunderne er erhvervsvirksomheder (ind- og udland) og/eller offentlige organisationer i udlandet, er kreditforsikring et værdifuldt værktøj til kreditstyring. Med kreditforsikring har virksomheden tilstrækkelige økonomiske ressourcer til at investere, vokse og betale sine regninger.

 • Hvis virksomhedens kunde ikke betaler, udbetaler vi erstatning. På denne måde er der tilstrækkelig likviditet så de kan fortsætte driften af virksomheden.
 • Virksomhederne bruger vores internationale inkassoløsning gennem Atradius Collections. Dette gør det muligt for dem at opretholde forretningsforhold med køber og fortsætte sine forretningsaktiviteter problemfrit.
 • Vores viden om købere, brancher og markeder bliver en del af virksomhedens kreditstyring og i samarbejde etablerer vi kreditmaksima så der kan handles bekymringsfrit.

 

Atradius is a global provider of credit insurance, bond and surety, collections and information services, with a strategic presence in over 50 countries. The products offered by Atradius protect companies around the world against the default risks associated with selling goods and services on credit. Atradius is a member of Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), one of the largest insurers in Spain and one of the largest credit insurers in the world. 
You can find further information on our website: https://group.atradius.com

 

Apply
Share in your network
Number: 511
Title: Brænder du for finansielt BtB salg?
Unit: NORDI-Nordic
Deadline:
Employment type: Full time
Position type: Permanent
Job experience level: Junior Level, Senior Level
Country: Denmark, Aarhus
Powered by Emply